Fotogalerij 6/20
   1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
           
  Dag 4: Zonsopkomst bij bivak in Horcones Valley Klimmers op weg naar huis. Maarten bij een indrukwekkende reeks penitentes   Onze tent in Plaza de Mulas   Dag 5: Het eerste deel van de route  
  We zetten onze tent op midden in het dal, het was onmogelijk om hier een beschutte plek te vinden. Wouter kroop in zijn slaapzak en voelde zich al iets beter. Ondertussen begon het steeds harder te waaien, de lucht betrok. Er leek onweer aan te komen, niet zo fijn op zo'n onbeschutte plek. Terwijl ik me zorgen maakte over het weer, drinkwater en het ontbreken van een avondmaaltijd, klonken van onder de slaapzak de optimistische woorden: "Ik denk dat we de top wel gaan halen, wat denk jij?".

 

 

 

 

  In de buurt van onze tent was alleen modderwater te vinden dus ik ging op pad om schoon water te vinden. Dit vond ik pas na bijna een half uur lopen. Gelukkig zette de weersverlechtering niet door en konden we rustig gaan slapen.

De volgende dag liepen we zonder problemen naar Plaza de Mulas, waar we ons als bejaarden voelden tussen al die fitte mensen. Zoals Wouter beschreef, deden we uren over het opzetten van de tent.