Fotogalerij 18/20
   1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
         
  Door ingenieus irrigatiesysteem is Mendoza een boomrijke stad. Wouter belt naar huis (of is dit in scène gezet?). Maarten als gladde Argentijn.   's Avonds is het heel levendig op straat en in de parken. Hier wordt de tango gedanst.  
  De volgende dagen vermaakten we ons uitstekend in Mendoza. Een Duitser adviseerde ons een restaurant waar je onbeperkt mocht eten van een ongelofelijk uitgebreid buffet. We aten net zo veel tot we misselijk waren, en 's avonds gingen we weer opnieuw, en de volgende dag weer!

We lieten ons een Argentijns kapseltje aanmeten, maakten van de gelegenheid gebruik om eens wat hippe Argentijnse kleding en schoenen (uiteraard instappertjes) te kopen.

 

 

 

  Ook gingen we raften. Van te voren kregen we allerlei veiligheidsinstructies. Ik luisterde met een half oor, want ik dacht: dat zal wel loslopen. Echter eenmaal op de rivier bleek de stroming behoorlijk heftig te zijn. Op een gegeven moment sloegen we zelfs om en hulpeloos werden we door de stroom meegenomen. Na een aantal angstige minuten konden we in andere boten worden gehesen.