Fotogalerij 11/20
   1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
           
  Dag 14: Sneeuwstorm in Plaza de Mulas. Gelukkig zitten wij beneden! Maarten is goedgehumeurd: eindelijk mooi weer! Foto's maken.   Plaza de Mulas onder een witte deken.   Proost! Wouter tot aan zijn knieŽn in de sneeuw. Of haalt ie gewoon een geintje uit?  
  De volgende ochtend "barstte" zoals Wouter al treffend omschreef "de bom". Met een stel Finnen zaten we de hele dag te kaarten in de kooktent. We hoorden dat er een aantal mensen vermist was hoger op de berg. Achteraf hoorden we dat ze waren gevonden en gered door Rangers. We beseften dat als het weer zo bleef aanhouden dat we dan de top niet meer zouden halen, maar dit vonden we steeds onbelangrijker worden. In dit soort omstandigheden is het simpelweg onmogelijk/onverantwoord om naar de top te gaan. Echter aan het einde van de dag klaarde de lucht plotseling binnen een paar minuten op.

 

 

 

 

 

 

  Was het dan toch nog mogelijk om een toppoging te wagen? We spraken af om in ieder geval naar Alaska te gaan om de tent op te halen en als het weer dan nog goed was naar Berlijn door te lopen en dan de dag daarna naar de top te gaan. Het idee dat we wellicht toch nog een kans hadden om ons doel te halen, maakte ons weer gretig.