Fotogalerij 1/20
 1  2  3  4  5  6  7  8  9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
           
  Obelisque. Winkelstraat. Dit heeft iets met Evita te maken.   Maarten geniet van de Argentijnse zomer.   Rio de la Plata.  
 

We maakten eerst een tussenlanding in Buenos Aires. Het was wel prettig om vanuit de Hollandse winter ineens te kunnen genieten van hartje zomer. Vanaf het vliegveld moesten we naar een ander vliegveld aan de rand van de stad reizen en daar nog uren wachten op de binnenlandse vlucht naar Mendoza. Wouter stelde voor om even de stad in te gaan. We lieten onze bagage veilig achter op het vliegveld. Echter we hadden beiden vele honderden US$ op zak, dus ik was wel een beetje nerveus, maar ja, je krijgt tenslotte maar één keer de kans om naar Buenos Aires te gaan.

 

 

  Een aardige taxichauffeur bracht ons naar het centrum en liet ons nog een aantal hot spots zien, waaronder de places to be voor de "chicas lindas". Hij kon moeiteloos twee Nederlandse voetballers opnoemen: Cruyff en "Goelit". Wouter liet blijken weinig van voetbal af te weten en noemde Romario een goede Argentijnse voetballer.

We hebben nog even door de stad gewandeld. We vielen niet echt op, afgezien van onze belachelijk grote schoenen.

Uiteindelijk was dit uitstapje toch zeker de moeite waard!